Level Group har vokst. Nå driver de også bemanningsbyrå og byr på lederutvikling og rekruttering.

Bildetekst: Helge Stava (bak) og Level Group har startet Level Personal AS. Tor Arne Egeland (t.h.) og Arnt Ole Bang er blitt med som partnere, etter mange år i Personalhuset. Foto: Eva M. Sternhoff

Eierne Helge Stava og Trygve Seglem har rekruttert to med lang erfaring fra bransjen. Arnt Ole Bang (39) og Tor Arne Egeland (39) har tatt steget over i et lokaleid selskap fra Personalhuset, der Haugesund var en liten avdeling i et stort nordisk byrå.

Level-gründer Stava visste hvem han ville ha med, da han startet enda en virksomhet. Level Personal har tilhold midt i sentrum, som nær nabo til Level-kolleger i Power & Automation. Og tilfeldigvis NAV.

Tidene er annerledes for personalbyråer også, nå som arbeidsledigheten har økt. Mange er på jobbjakt. Egeland og Bang er klare til å bistå. Også bedrifter som nedbemanner, og som vil tilby medarbeidere veiledning og hjelp til jobbsøking.

Egeland og Bang skal jobbe for eierne og for markedet ellers. Bemanning, rekruttering og ledertrening, det siste i samarbeid med firmaet Goalgetter.

Stava påpeker at Level Power & Automation har seks medarbeidere i arbeid på andres prosjekter. Noe av slik personalformidling vil Level Personal ta hånd om framover. For Level Group vil personalselskapet gi mulighet til å kunne ta større prosjekter, fordi de raskt kan oppbemanne.

 

Les mer om Level Personal her (Haugesunds Avis)

 

Utdrag fra Haugesunds Avis, publisert 06.mai, 2016.
Tekst og foto: Eva Sternhoff

Menu