Level satser på møteroms- og smarthusløsninger

  1. Home
  2. Press Release
  3. Level satser på møteroms- og smarthusløsninger

Det nye selskapet har fått navnet Level AudioVision og skal levere førsteklasses lyd- og bildeinstallasjoner, både for bedrifts- og privatmarkedet.

Daglig leder blir Petter Aase. I tillegg får han med seg Fredrik Christie, som har mange års erfaring fra dette segmentet og er spesialist på systemdesign og styringssystemer.

På produktsiden kan de tilby alt fra rimelige kvalitetsvarer til mer eksklusive high-end-varianter, enten det er møteromsutstyr, hjemmekino, digital signage eller smarthusløsninger en er på jakt etter.

CEO i Level Group, Helge Stava, er svært fornøyd med det nye tilskuddet.

–  At vi etablerer et selskap med kompetanse innen audio-, video- og smarthusløsninger er en naturlig utvikling av vår satsing på elektrotekniske løsninger. Sammen med Level Elektro vil vi kunne tilby komplette installasjoner og avanserte styringssystemer for alle kundegrupper, sier Stava.

 

– Norges råeste showroom

Aase forteller at det ikke finnes begrensninger på hva de kan få til.

– Vi leverer alle typer lydprodukter, fra de mest vanlige, frittstående, til spesialhøyttalere som integreres i veggen og sparkles over. Ellers leverer vi jo smarthus fra A til Å, som betyr styring av skjermer, lyd, lys, garasjeport, persienner, og egentlig alt av elektroniske komponenter i en bolig. Her inngår også avanserte touchpanel, spesielle brytere og fjernstyring fra smarttelefonen.

Når det gjelder bedriftsmarkedet presiserer han at de tar både små og store oppdrag, og at det er kunden som bestemmer hvor de skal legge listen.

– Om en skal ha et velfungerende møterom, med eller uten videoløsning, eller skal installere en toppmoderne kommersiell kino, så har vi kompetansen og utstyret. Vi har høyttalere og skjermer av alle typer og størrelser, opp til det en finner på internasjonale konsertarenaer og fotballstadioner, og noen av disse produktene kan en leie til enkeltstående arrangementer, forteller Aase, og inviterer alle som er nysgjerrige til å besøke de nye lokalene deres i Levelbygget.

– Vi lager Norges råeste showroom og håper så mange som mulig vil komme og sjekke det ut.

Menu